(1)

Els crims de Chopin

E-book


Intriga, misteri i amor a la nova novel·la de Blue Jeans.

En diverses cases de Sevilla s'han produït una sÚrie de robatoris que preocupen tota la ciutat. El lladre, a qui anomenen «Chopin» perquÚ sempre deixa una partitura del famós compositor per signar el robatori, s'emporta diners, joies i altres articles de valor. Una nit apareix un cadàver a la sala d'estar d'una d'aquestes cases i la tensió augmenta.

En Nikolai Olejnik és un jove polonÚs que va arribar a Espanya amb el seu avi fa uns quants anys. Des que l'avi va morir, està sol i viu a base de delinquir. Va ser un nen prodigi al seu país i la seva passió més gran és tocar el piano. De cop tot es complica i es converteix en el principal sospitós d'un assassinat. En Niko va al despatx de la Celia Mayo, detectiu privada, per demanar-li ajuda i allà coneix la Triana, la filla de la Celia. La jove de seguida li crida l'atenció, tot i que no és el millor moment per enamorar-se.

La Blanca Sanz tot just fa cinc mesos que treballa al diari El Guadalquivir quan rep una estranya trucada en quĂš li filtren dades sobre el cas Chopin que ningĂș mĂ©s coneix. Des d'aquell moment s'obsessiona amb tot el que tĂ© a veure amb la investigaciĂł i intenta descobrir qui hi ha darrere d'aquests robatoris.

Intriga, misteri, amor i crims són la base d'aquesta novel·la ambientada als enigmàtics carrers de Sevilla, en quÚ el lector formarà part de la investigació. Aconseguiràs endevinar qui és el culpable?