(0)

Emma Libner, kode: 3-3-5-2

audiobook


I denne nye sĂŚson af Talmagi taler vĂŚrt Annasophia med en rĂŚkke interessante gĂŚster og gennemgĂĽr deres talmagi-kode.

I dette afsnit har Annasophia besøg af Emma Libner, vÌrt pü podcasten "Sexpanelet" og personen bag underlivsuniverset Kh Underlivet. Her dykker de først ned i Emmas talkode. Den rummer blandt andet en temakode, som fortÌller noget om Emmas ambitionsniveau og evne til at tale med trÌer. Sammen taler de ogsü om Emmas retningsenergi, der rummer en sensitivitet og en dualitet, og hvorfor Emma tit kan opleve at føle sig splittet. Til slut i afsnittet har Emma taget et spørgsmül med, som Annasophia vil besvare med talmagien.

Talmagi

Din fødselsdato rummer en kode, der fortÌller noget om, hvem du er.

Tallene 1-9 indeholder unikke budskaber og energier, og gennem dem kan du lÌre at forstü dig selv og din omverden pü et dybere plan. Nür vi kender os selv, har vi det bedre og kan trÌffe bedre valg. Og nür vi har en større forstüelse for os selv og andre, kan vi gøre verden til et bedre sted at vÌre.

Annasophia Petri Holm (f. 1994) er uddannet TV- og medietilrettelægger fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, DMJX. Derudover er hun yogalærer, astrolog og numerolog. Annasophia står bag de to podcasts ”Det spirituelle hjørne” og ”Det astrologiske hjørne” samt bøgerne ”Alt det, vi ikke ser” og ”Talmagi”.