(0)

En lille prins

E-book


"En lille prins" er anden del af fortÌllingen om Morten. Trods en stor søskendeflok og egne venner er Morten lidt af en enspÌnder. Han tilbringer meget tid i købmandsgürdens have for sig selv sammen med sin hund og sin skildpadde. I de ür spirer en lÌngsel efter den helt sÌrlige ven frem. Igennem drenge og ungdomsürene søger Morten efter vennen.

Som student forlader Morten i slutningen af 60'erne sin talstÌrke familie og begynder sine universitetetsstudier i København. Mødet med alt, hvad storbyen har at byde pü, forandrer ham.

Nogle ür efter oplever Morten mødet med sin barndoms drømmeven. Et møde, som sÌtter en kÌde af begivenheder i skred, som han ikke aner rÌkkevidden af.

Jens Michael Schau (f. 1948) er en dansk forfatter, dramatiker, manuskriptforfatter og psykolog. Jens Michael Schau er oprindeligt født og opvokset pü Bornholm. Som ung studerede han historie og psykologi ved Københavns Universitet, hvorfra han ogsü fik sin embedseksamen. Jens Michael Schau debuterede som forfatter i 1982.