(1)

En tjuv i natten - erotiska noveller

E-book


NÀsta rum Àr ett sovrum. HÀr tömmer jag flera smyckeskrin i min ryggsÀck utan att kontrollera dem först. Det finns ocksÄ smycken gömda i fickorna pÄ nÄgra av klÀderna som hÀnger i garderoben. Jag hittar en vÀska lÀngst ner i ett skÄp, tömmer ut innehÄllet pÄ sÀngen och lyser pÄ den med min mobiltelefon. Jag skrattar högt. HÀr finns dildos i alla fÀrger och storlekar och massor av andra sexleksaker. Herr och fru Grand Citizen Àr nog inte sÄ polerade bakom fasaden.

"Vad fan gör du i mitt vardagsrum?" vrÄlar en hysterisk kvinnoröst. Den Àr inte nervös, utan darrande rasande. Det lÄter som ett hyenavrÄl. RyggsÀcken landar pÄ golvet med en öronbedövande krasch.

Jag vÀnder mig förskrÀckt om och hinner knappt se tvÄ figurer i dörröppningen innan de tÀnder ljuset och blÀndar mig. Jag blinkar med ögonen för att fokusera. Till slut ser jag dem. En man och en kvinna.

Vad i hela friden Àr det som pÄgÄr hÀr? Och vad blir mitt straff?

LÀs Àven FjÀrrkontrollen.

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprÀngfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla Àr vÀlkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det Àr lÀsarna sjÀlva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat fÄ dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat Àn ordinÀrt nÀr Cupidos lÀsare behandlar Àmnet och levererar historier fulla av glÀdje, lekfullhet och njutning.