(22)

En uskyldig familie

audiobook & e-book


En uskyldig familie er først og fremmest historien om Frederik, en lykkejÌger og finansmand, der kommer fra det idylliske Sydfyn og føler sig misforstüet af sine forÌldre. Men kan man forlade det, man ikke kan komme overens med?

Efter nogle ür i London og New York vender Frederik hjem til sine rødder og de vÌrdier, der er sÌrligt danske. Hans far er kun en skygge ved siden af hans stÌrke, frigjorte mor, mens hans søster er blevet prÌst og mener, at Frederik bør besinde sig pü familien og pü, at ingen penge i hele verden kan købe ham den frihed, han drømmer om.

En uafrystelig fortĂŚlling om grundkernen i en dansk familie med stĂŚrke kvinder, mindre stĂŚrke mĂŚnd, ansvar, tilgivelse og kĂŚrlighed. En moderne Lykke-Per.

Katrine Marie Guldager (f. 1966) er kendt for novellesamlingen København, sin børnebogsserie om frøken Ignora, for sine digte og for selvbiografien LysgrÌnsen. Hendes bøger er oversat til flere sprog, og hun har modtaget adskillige legater og priser, bl.a. Statens Kunstfonds treürige arbejdslegat. Med udgivelsen af Ilden i 2016 har hun afsluttet den store, bredt anlagte familiekrønike, der ogsü kaldes Køge-krøniken, hvor vi i seks bind har fulgt en dansk familie fra 1938 og frem til 1988. Post-Køge tager Guldager nu hul pü en ny Ìra i forfatterskabet med den nye, store roman En uskyldig familie.


Narrator: Benjamin Hasselflug
Duration: