(47)

Enkeli meditaatio: Rakkaus

audiobook


Rakkauden enkelimeditaatio sisÀltÀÀ kaksi meditaatiota. EnsimmÀinen osa keskittyy lempeÀn tehokkaasti rakkauden esteiden purkamiseen yhdessÀ enkeleiden kanssa ja rakkauden syvempÀÀn sallimiseen itselle. Annat itsellesi luvan rakastaa. Saat enkeleiltÀ rakkaustyökalun, jota voit kÀyttÀÀ koska vain, missÀ vain. Olet rakkaus itsellesi. Meditaatio on aikaa hellittÀÀ, antaa kehosi ja alitajuntasi pÀÀstÀÀ irti. NÀin voit sallia itsellesi vapauden, rakkauden ja uudistumisen.

Toinen osa avaa sÀteilemÀÀn rakkautta kaikkialle. Enkelit avaavat tasoja ykseyden tietoisuuteen. SydÀmesi rakkaudesta kÀsin voit luoda ja vastaanottaa unelmasi. Meditaatio aktivoi sydÀmesi rakkauden temppeliÀ. SiellÀ voit kokea syvÀÀ, pyyteetöntÀ rakkautta enkeleiden ja rakkaittesi kanssa. Sinusta tulee rakkausmajakka, joka kutsuu unelmat luokseen. EnkeliyhteyttÀsi avataan, kirkastetaan ja syvennetÀÀn.

MeditaatioÀÀnite sisÀltÀÀ kaksi noin puolen tunnin meditaatiota. JÀlkimmÀinen meditaatio alkaa heti ensimmÀisen meditaation (kesto 31:04) jÀlkeen.

SANNI NEVALAINEN on kauppatieteiden maisteri, suggestoterapeutti SHY, Valon taiteilija, kouluttaja ja kirjailija. HĂ€n pitÀÀ enkelikoulua sekĂ€ maalaa sydĂ€men ja sielun maisemia. Ă„Ă€nite on jatkoa ÀÀnitteille Enkelimeditaatio Paraneminen, Tie Runsauteen ja SyvĂ€rentoutus Kiitos-meditaatio. Sannin muut julkaisut ovat Enkeleiden matkassa, Enkelit arjessa ja Enkelit ystĂ€vinĂ€ -kirjat sekĂ€ Intuitio- ja Ilon kortit.


Narrator: Sanni Nevalainen
Duration: