(35)

Esperant el diluvi

E-book


Un assassĂ­ en sĂšrie salvatge. Una recerca fins a l'Ășltim alĂš. Una ciutat amenaçada per un diluvi.

Entre els anys 1968 i 1969, l'assassĂ­ a qui la premsa batejaria com a John BĂ­blia va matar tres dones a Glasgow. Mai no se'l va identificar i el cas encara continua obert avui dia.

A la novel·la, a principis dels anys vuitanta l'investigador de policia escocĂšs Noah Scott Sherrington aconsegueix arribar fins a John BĂ­blia, perĂČ un problema de cor a l'Ășltim moment li impedeix detenir-lo. Tot i el seu estat de salut frĂ gil, i contra els consells mĂšdics i la negativa dels seus superiors perquĂš continuĂŻ la persecuciĂł de l'assassĂ­ en sĂšrie, en Noah segueix una intuĂŻciĂł que el durĂ  fins al Bilbao del 1983, just uns quants dies abans que un autĂšntic diluvi arrasi la ciutat.

Dolores Redondo es defineix com «una escriptora de tempestes» i amb aquesta nova novel·la, basada en fets reals, ens condueix fins a l'epicentre d'una de les tempestes mĂ©s grans del segle passat, alhora que retrata una Ăšpoca en plena ebulliciĂł polĂ­tica i social. És un homenatge a la cultura del treball, ple de nostĂ lgia per un temps en quĂš la rĂ dio era una de les poques finestres obertes al mĂłn i, sobretot, a la mĂșsica. I Ă©s tambĂ© un cant a la camaraderia de les quadrilles i a les histĂČries d'amor que neixen d'un pressentiment.

Una obra enlluernadora amb uns personatges que ens porten de la crueltat més espantosa a l'esperança en l'ésser humà.

«Dolores Redondo, la reina del thriller literari». Carlos Ruiz Zafón

Un assassĂ­ en sĂšrie salvatge. Una recerca fins a l'Ășltim alĂš. Una ciutat amenaçada per un diluvi.



4.3

35 ratings

Montserrat

2/1/2023

Dolores Redondo Ă©s una de les meves autores preferides. Tots els seus llibres m’han agradat molt, tot i aixĂ­ crec que aquest Ă©s el millor de tots. Ha deixar el llistĂł molt alt. I el final Ă©s insuperable!!!!

Mar

1/12/2023

Bueno

MarilĂł

12/31/2022

Els personatges m’han atrapat. Quina histĂČria mĂ©s ben construĂŻda.