(0)

Fanget i fortiden

audiobook & e-book


Pludselig skete der noget. FÞrst ganske svagt, sÄ tydeligere. En meget skarp tone, nÊsten som en fin sirenetone, nÄede Torbens Þrer. Det var, som om den trÊngte helt ind i hjernen og til sidst fyldte den totalt. Samtidig blev tingene omkring ham utydelige. Det er ligesom at blive bedÞvet, nÄede han at tÊnke.

SĂ„ var de to sĂŠder tomme. Men sirenelyden fortsatte, og hovedtelefonerne svingede lidt frem og tilbage i spiralophĂŠnget. Der lĂžd en svag knirken. DĂžren gik langsomt op, og en mand listede hurtigt ind.

Vandet drev fra hans frakke. Han tÞrrede regnen af ansigtet, lagde frakken pÄ bordet og gik hen til det sÊde, Torben havde siddet i. Hurtigt satte han sig, tog hovedtelefonerne pÄ, trak hjelmen ned og fÞlte, hvordan tÄgen lagde sig pÄ hovedet.

Snart var han forsvundet. Professor Niels Bille og Torben havde fÄet fÞlgeskab til Äret 1711. Kessel var rejst med!

Det lyder som en science fiction-gyser – og det er det da ogsĂ„, men helt, helt anderledes end det kunne ventes. I denne fantasifulde fortĂŠlling vĂŠves nutid, fortid og fremtid sammen i en serie forblĂžffende oplevelser, bĂ„ret af en stigende spĂŠnding, der kulminerer i den overraskende afslutning!


Narrator: Morten Kirkskov

Duration: