(0)

FIT tester: Kan du leve uden din mobil i 21 dage?

audiobook


FIT LIVINGS produktionsleder, Mille Frederikke BjÞrn, vil gerne Êndre pÄ sine mobilvaner. Hun vil vÊre mindre pÄ telefonen, sÊrligt nÄr hun er sammen med sin sÞn og sin kÊreste. "Telefonen er det fÞrste, jeg kigger pÄ, nÄr jeg vÄgner om morgenen, og det sidste, jeg kigger pÄ om aftenen. Jeg kan godt ligge en times tid og hygge mig med min telefon, inden jeg skal sove. Jeg har en sÞn pÄ to Är, sÄ jeg prÞver primÊrt at bruge min telefon, nÄr han er puttet, men det lykkes desvÊrre ikke altid. Ser jeg en film sammen med min kÊreste, kigger jeg tit pÄ min telefon samtidig. Vi sidder nÊsten altid med hver vores telefon i sofaen om aftenen, og selv om vi fysisk er sammen, er vi mentalt begravet i vores skÊrme. Vi har lÊnge talt om, at vi bÞr tale noget mere sammen i stedet, men det sker bare ikke rigtig gjort." Kan du genkende det? Vi satte Mille pÄ en 21 dages digital detox. I denne podcast, kan du hÞre, hvordan det gik, samt fÄ flere gode tips og rÄd fra lÊge og forfatter Imran Rashid, sÄ du kan fÄ et sundere digitalt forbrug.

VĂŠrt: Sara Jin Smidt, FIT Living

Medvirkende: Mille Frederikke BjĂžrn

Teknik: Mie Brandstrup

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Hvordan kan jeg gÄ fra sofasnegl til supermotionist? Er kulhydrater sÄ farlige? Og kan jeg tabe mig ved hjÊlp af faste? Sundhed kan vÊre lidt af en jungle at finde rundt i, og derfor har sundhedsmagasinet FIT Living inviteret eksperter som fx Henrik Duer, Michelle Kristensen, Anders Nedergaard og Anette Paulsen i studiet til at gÞre os alle klogere pÄ, hvad der er fup og fakta, nÄr det gÊlder din sundhed.

VÊrt: Sara Jin Smidt, chefredaktÞr pÄ Fit Living

TilrettelĂŠggelse og produktion: Sidsel Kaae NĂžrgaard

Musik: Theis Andersen

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Sara Jin Smidt (f. 1986) er forfatteren bag bloggen healthyskinnybitch.dk og chefredaktÞr pÄ magasinet Fit Living. Hun er cand.scient. i human ernÊring og har skrevet bÞgerne 'Healthy Skinny Bitch' (2017) og 'Sund vs. slank' (2018).