(3)

Fjer og flammer 2: Skyggetimen

audiobook & e-book


Skjult under New Yorks gader lever avicenerne, et folk med fjer i stedet for hĂ„r og stĂŠrk magi i blodet. De er den eneste familie, som Echo – en 17-Ă„rig menneskepige og glimtvis virtuos tyv – nogensinde har kendt.

Alt i Echos liv Êndrer sig med ét, da den overvÊldende sandhed gÄr op for hende: Hun er ildfuglen - der ifÞlge profetien skal bringe lys og fred. Men sammen med ildfuglen kom ogsÄ en anden kosmisk krÊft ind i verden, og Echo fornemmer et forfÊrdeligt mÞrke rejse sig, et mÞrke, hvis skygger rÊkker og strÊkker sig efter hende ... Echo har allerede mistet sit hjem, sin familie og sin kÊreste - men et liv som ildfugl viser sig hurtigt at krÊve endnu stÞrre ofre og bringe alle omkring hende i fare.

Mens Echo kÊmper for at tÞjle sin sande natur, arbejder Caius' sÞster, Drageprinsen, pÄ den fuldstÊndige udryddelse af avicenerne. Drageprinsens planer bringer hende faretruende tÊt pÄ mÞrket og dets almÊgtige krÊfter...

Skyggetimen er anden bog i serien "Fjer og flammer".

“En fantasybog med en masse spĂŠnding og kĂŠrlighed og et univers, som byder pĂ„ nogle spĂŠndende vĂŠsner.” – DE UNGES ORD

MELISSA GREY skrev sin fĂžrste bog, da hun var 12 Ă„r – og har skrevet lige siden. Efter sin uddannelse pĂ„ Yale University har hun rejst verden rundt. I dag arbejder hun som journalist i New York.

LÊs mere pÄ www.melissa-grey.com.