(5)

Forelsket i verden: En munks opdagelsesrejse ud i verden og ind i sig selv

audiobook & e-book


Som 36-Ärig er Yongey Mingyur Rinpoche allerede en verdenskendt tibetansk meditationsmester og den respekterede abbed for tre klostre. Han har rejst jorden rundt for at undervise i meditation og give buddhistiske belÊringer og har siden sin barndom levet en beskyttet tilvÊrelse og nydt stor anseelse. En nat lister han ud af sit kloster uden at sige det til nogen. Han Þnsker at fÞlge den Êldgamle buddhistiske tradition som tiggermunk og vil tilbringe de nÊste fire Är pÄ gaden som omvandrende munk. Han har sat sig for at udforske de dybeste aspekter af det menneskelige sind uden titler og roller og uden den beskyttelse, som han havde vÊret omfattet af hele livet.

For fÞrste gang i sit liv er han alene og overvÊldes af det kaotiske liv pÄ en indisk togstation - af varmen, stanken og sine snavsede medrejsende. Et helt livs buddhistiske trÊning og praksis har ikke forberedt ham pÄ de udfordringer, der mÞder ham pÄ banegÄrden om natten. I en usÊdvanlig Äbenhjertig beretning fÞlger vi ham pÄ en rejse, der udvikler sig helt anderledes, end han havde forestillet sig. Det er regulÊrt spÊndende, hvordan han klarer sig, og om han klarer den. Da pengene slipper op, og han begynder at tigge mad, bliver han dÞdssyg af madforgiftning. Han er fuldstÊndig alene, men hans uddannelse og meditationspraksis har forberedt ham pÄ at mÞde dÞden, og nu fÄr han lejlighed til at teste holdbarheden af denne trÊning.

I FORELSKET I VERDEN giver Yongey Mingyur Rinpoche os ikke bare en usÊdvanlig Äbenhjertig beretning om en buddhistisk mesters indre liv, han videregiver ogsÄ de meditationspraksisser, der bÊrer ham igennem svÊre udfordringer, og han fortÊller om en nÊrdÞdsoplevelse og de uvurderlige erfaringer, som den gav ham. Og generelt gennem hele bogen viser han os, hvordan vi kan forvandle vores frygt for dÞden og mÞde livet med glÊde.


Narrator: Lars Attermann
Duration: