(0)

Fra Dragsholm til Lusekoften

audiobook & e-book


Efter det er lykkedes Terkel at flygte fra fÊngslet pÄ Dragsholm Slot, er han jaget vildt i hele Danmark. Heldigvis er hans sÞster Marie og hendes mand, Eskild, villige til at sÊtte alt ind pÄ at hjÊlpe ham. PÄ sin side har han ogsÄ den indflydelsesrige astronom Sophie Brahe, sÞster til astronomen Tycho Brahe. Alligevel ser det sort ud for Terkel, for hans fjender er magtfulde og talrige.

"Fra Dragsholm til Lusekoften" er tredje og sidst del af Brita Hartz’ trilogi om drengen Terkel. Gennem ham mĂžder vi nogle af det 16. Ă„rhundredes mest spĂŠndende danske skikkelser. BĂžgerne henvender sig til alle over 12 Ă„r.

Brita Hartz’ trilogi fortĂŠller om drengen Terkels flugt fra Dragsholm Slot i 1573. Gennem ham mĂžder vi nogle af det 16. Ă„rhundredes mest spĂŠndende danske skikkelser. BĂžgerne henvender sig til alle over 12 Ă„r.

Den danske forfatter Brita Hartz (1912-2010) skrev en lang rÊkke anmelderroste bÞger, som bÄde retter sig mod bÞrn, unge og voksne. Hendes fortÊllinger foregÄr ofte i fortiden, bÄde i Danmark og ude i den store verden, og er inspireret af historiske begivenheder.


Narrator: JĂžrgen Teytaud
Duration: