(6)

Fra hvalp til hund

audiobook & e-book


"Fra hvalp til hund" henvender sig til hundeejeren, der sÞger rÄd og vejledning omkring hverdagslivet med en hvalp og unghund i dens fÞrste leveÄr.

Du bliver klÊdt pÄ med en viden om hundens mentale og fysiske udvikling, sÄ du formÄr at hÄndtere den med tÄlmodighed og forstÄelse. BÄde i den tidlige hvalpetid med spidse tÊnder og urenlighed - og nÄr den krÊvende teenagealder melder sig lidt senere i livet.

I bogen finder du alle relevante oplysninger omkring hundesprog, racevalg, socialisering, barn og hund sammen og meget andet.

Her udover fÄr du trÊningsplaner til at indlÊre de to vigtige Þvelser:

Det perfekte indkald, der virker hver gang du kalder pÄ din hund.

GÄ pÊnt i snor, sÄ de daglige gÄture bliver en fornÞjelse for jer begge.

Bogen giver ogsÄ vejledning til hvalpekÞberen, der allerede har hund i familien. I hvert kapitel finder du afsnittet "Du har hund i forvejen" med gode tips til tilvÊnning imellem de to hunde, sÄ du kan stÞtte dem begge, nÄr de skal etablere et livslangt venskab.

Mit Þnske er at give dig en hjÊlpende hÄnd med pÄ vejen, der medvirker til, at din hvalp udvikler sig til en voksen, harmonisk hund.

God fornĂžjelse med at vĂŠre hundeejer.

Irene Jarnved er en af Danmarks mest anerkendte hundetrĂŠnere og adfĂŠrdsbehandlere og har arbejdet professionelt med trĂŠning og adfĂŠrd siden fĂžrst i 1990’erne. Hun er blandt meget andet forfatter til flere bĂžger og mange artikler om hundeadfĂŠrd, uddanner adfĂŠrdsbehandlere og trĂŠnere og holder trĂŠningskurser for bĂ„de familiehunde og jagthunde. Derudover afholder Irene foredrag, efteruddanner hundetrĂŠnere, trĂŠner hunde til film og reklamefilm - og arbejder freelance for Dansk Kennel Klub.

Irene er ogsÄ medejer af Skolehunden.dk, der uddanner professionelle skolehundeekvipager til at hjÊlpe bÞrn med sÊrlige behov, for eksempel ADHD eller autisme, med personlig og social udvikling og stÞtte.


Narrator: Eva Boland Koch
Duration: