(26)

Frankenstein

audiobook & e-book


I sorg over sin mors død begraver den unge videnskabsmand Victor Frankenstein sig i et vanvittigt eksperiment og stykker et vÌsen sammen af kropsdele fra lig. Ved hjÌlp af lyn i natten gnistrer han liv i skabningen, men da han ser den übne sine døde øjne, flygter han i rÌdsel, og det forladte vÌsen er overladt til sig selv, mens det vandrer rundt i verden i en desperat søgen efter venskab og forstüelse. Overalt møder det afsky og frygt, og verdens afvisninger og dets egen ensomhed ender med at gøre dets indre lige sü ondt og Ìkelt som dets ydre.

"Frankenstein" er ikke bare en gruopvÌkkende og hjemsøgende gyser. Det er ogsü historien om et vÌsen, der fødes med potentiale for det gode, men som en uforstüende verden forvandler til et hÌvngerrigt monster, og om et skÌbnesvangert bünd mellem skaber og skabning, som ingen af dem formür at bryde.

I samarbejde med eReolen prĂŚsenterer Saga Egmont "StĂŚrke stemmer" - en lydbogsserie af klassiske titler indlĂŚst af de bedste stemmer. Her er det "Frankenstein" af Mary Shelley indlĂŚst af skuespilleren Bjarne Henriksen.


Narrator: Bjarne Henriksen
Duration: