(0)

Fuck, hvor var det fedt

E-book


Efterskolelivet er vildt fedt for de unge, og 15 Ärige Gerhard glÊder sig til at begynde, men har ogsÄ sommerfugle i maven. Hvordan er de andre, hvordan ser de pÄ ham, kan han mon score en kÊreste, er lÊrerne sÞde eller nogle gamle fjolser - og hvem skal han dele vÊrelse med? SpÞrgsmÄlene er mange, og svarene dukker op hen ad vejen gennem bogen om et Är pÄ efterskole.

KÊrester og venner fylder utrolig meget i et Är pÄ efterskole. DesvÊrre er springet fra sprudlende forelskelse til vraget kÊreste ikke sÊrlig stort, men den udvikling kommer alle igennem, selvom det ser sort ud, nÄr kÊresten skrider med en anden. Gerhard oplever ogsÄ, at der er mange andre sÞde piger, nÄr fÞrst tristheden er bearbejdet.

Og sÄ er der selvfÞlgelig vennerne, som spiller en meget stor rolle. IsÊr sammenholdet pÄ vÊrelset er med til at gÞre Äret til noget helt specielt. En herlig roman for alle, som fristes af efterskolelivet - eller vil genopleve det gennem Gerhard og hans kammerater.

Jesper Gerlach (f. 1980) er en dansk forfatter og efterskolelÊrer. "Fuck, hvor var det fedt" er hans debut som romanforfatter. Jesper Gerlach er selv tidligere efterskoleelev og arbejder nu som lÊrer pÄ en efterskole i FÄrevejle.