(0)

Glasruden, der forsvandt (De Vises Sten #2)

audiobook


Vi lÊser kapitlet gennem temaet isolation. Flere af karaktererne er bÄde fysisk og psykisk isoleret, og vi undersÞger hvordan. Vi kommer i den forbindelse bl.a. ind pÄ Harrys reaktioner pÄ sin isolation og pÄ, hvordan mÞdet med slangen i zoo bÄde kan betragtes som en spejling og en cementering af Harrys situation.

Til lumossegmentet har Marie interesseret sig for Dudleys kammerat, Perry Polkiss.

Vi kommer blandt andet omkring fÞlgende spÞrgsmÄl:

- Hvor tit ser Petunia egentlig sin veninde Yvonne?

- Hvordan kan hemmelighedsdekretet vĂŠre Ă„rsag til ensomhed blandt magikere og fusere?

- Hvilken relation er der mellem Perry Polkiss og Peter Pettigrew, og hvorfor er Biblen interessant i den sammenhĂŠng?

Alohomora

Var du ogsÄ vild med Harry Potter-bÞgerne, og er du klar pÄ endnu mere magi?

I ”Alohomora” lĂŠser veninderne Rikke og Marie J.K. Rowlings ikoniske troldmandsbĂžger og lĂ„ser op for den magiske verdens temaer, symboler og hemmeligheder gennem hvert kapitel.

Uanset om du er en rendyrket Hermione Granger udi magiske studier eller netop er trÄdt ind pÄ Hogwarts, er der plads til alle ved dette Gryffindor-langbord. Der bliver nÊrlÊst og nÞrdet med detaljer, og hvis du er bidt af en gal magiker, er dette podcasten for dig.

FÞlg med pÄ Facebook: Alohomora

FÞlg med pÄ Instagram: alohomorapod

Rikke Kier (f. 1985) er uddannet cand.mag i dansk og klassiske studier og arbejder med Internationale Uddannelsesprogrammer i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen. Hun bor i Odense, og hendes primĂŠre Hogwartskollegie er Hufflepuff.

Marie Østergaard (f. 1987) er uddannet cand.mag. i dansk og idrÊt og arbejder som lÊsevejleder og gymnasielÊrer. Hun underviser i dansk og idrÊt. Hun bor i Odense, og hendes primÊre Hogwartskollegie er Gryffindor.