(0)

Grimme piger

E-book


Der er nogen, der hĂŚnger piger ud pĂĽ en ondskabsfuld Instagramprofil!

Og afsenderen er selvfølgelig .. anonym. Der er ingen pü skolen, der gør noget - ikke andet end at grine ad de pinlige billeder, der bliver lagt op af de ulykkelige piger. Billeder, der er taget af pigerne i uheldige øjeblikke.

Tilde, Jasmin og Eleni har ogsü set profilen, men det er ogsü det eneste, de tre klassekammerater har til fÌlles. Men da de tre meget forskellige piger bliver hÌngt ud pü profilen, bliver det pludseilg meget virkeligt, og de mÌrker, hvordan alle pü skolen gür og fniser ad dem. Det er ubehageligt, og de bliver triste og utrygge, men hvad skal man gøre, nür profilen er anonym? I takt med at flere og flere piger bliver hÌngt ud, Ìndrer magtesløsheden sig til vrede, og helt usÌdvanligt beslutter de tre piger sig for at finde ud af, hvem der stür bag profilen - og fü sat en stopper for den!

@Grimme_Piger er en del af Carlsens Sommerfugleserie: bøger for piger om venner, familie, hverdag og skole. Bøgerne er forsynet med hhv. en eller to sommerfugle. Bøger med en sommerfugl er fra ca. 9 ür, bøger med to sommerfugle er fra ca. 11 ür.

Fra ca. 12 ĂĽr