(0)

Guris sommerferie

audiobook & e-book


”- Må jeg så komme med dig? spurgte Guri.

- Nej. Den allerbedste hjælp er, at du bliver siddende her lige ved siden af telefonen, og hvis den ringer igen, så siger du bare, at jeg er gået ned for at lukke for vandet. Og så spørger du en gang til, hvad nummer lejligheden har – og prøv så at huske det. Vi SKAL klare det, Guri. Det er min første dag her, ved du, og du bliver nødt til at hjælpe mig.”

Guris mor er som den første kvinde i hele kvarteret blevet vicevÌrt for en stor bygning, og hun vil gerne gøre det sü godt som muligt. Folk skal ikke tro, at hun ikke kan finde ud af det, bare fordi hun er en kvinde. DesvÌrre betyder det, at al hendes tid bliver brugt pü arbejdet. Guri er ked af, at de slet ikke für tid til at tage pü sommerferie. Hvad skal hun mon lave i stedet for, nür alle de andre er ude at rejse?

”Guris sommerferie” er tredje del i serien om den lille norske pige Guri. Bogen udkom første gang i 1979.

Guri

Guri er en lille norsk pige, der flytter med sin mor fra landet til byen. I byen møder hun mange sjove mennesker og oplever en masse spÌndende ting. Der er seks bøger i serien om Guri.

Anne-Cath. Vestly (1920-2008) var en norsk skuespillerinde og børnebogsforfatter. Gennem sit liv skrev hun en rÌkke serier for børn, og hun er sÌrligt kendt for sin evne at formidle komplicerede emner i børnehøjde. Flere af hendes bøger er blevet filmatiseret og hun er oversat til mere end 16 sprog.


Narrator: Gerda Gilboe

Duration: