(2)

Halschakret - det 5. chakra

audiobook & e-book


Halschakret reprÌsenterer vores evne til at videreformidle ønsker, behov og egenskaber. Den rummer den dybe indre viden, som enhver besidder, og som er udtryk for kontakten til vores højere selv.

Nøgleord for dette chakra er kommunikation, tro, klarhed, hÌmmet, forvirret, diktatorisk.

Chakra-bøgerne

"Chakra-bøgerne" er en serie pü syv bøger, som hver isÌr gür i dybden med Êt af de syv hovedchakre: rod, hara, solarplexus, hjerte, hals, pineal og krone.

Bøgerne kan lÌses individuelt eller i en vilkürlig rÌkkefølge.

Jette Holm (f. 1964) har mere end 33 ürs erfaring som terapeut, underviser og foredragsholder og et forfatterskab der tÌller foreløbig 15 bøger. Hun har undervist og lavet terapi i 7 forskellige lande.

Jette Holm er bl.a. uddannet psykoterapeut, akupunktør, NLP pracitioner, coach, healer, bio-kinesiolog, TFT tankefeltterapi m.v. FÌlles er at den holistiske tilgang er det bÌrende element og hun er drevet at ønsket om at skabe positiv forvandling og omsÌtte de spirituelle principper til letforstüelig hverdagspraksis.

Hun har desuden uddannet terapeuter gennem mange ür og driver daglig praksis, med fokus pü de-stress hos büde børn og voksne. Hun afholder jÌvnligt kurser og workshops.

Susanne Kihlgast (f.1952) har 35 ürs erfaring som terapeut, forfatter og underviser. Susanne er bl.a. uddannet Yoga- og meditationslÌrer, krops- og psykoterapeut , hypnoterapeut, Heartmath facilitator, spirituel mentor, KST terapeut mv.. Susanne har stÌrkt fokus pü at fü kroppen med i den spirituelle udvikling og omsÌtte viden og indsigt ved at kropsliggøre processen pü en helhedsorienteret müde. Det sker bl.a. gennem büde fysiske, psykiske og spirituelle øvelser. Til daglig underviser hun i yoga og meditation og uddanner yogalÌrere i den Ìdle praksis. Hun afholder jÌvnligt kurser, retreats og workshops.


Narrator: Eva Boland Koch
Duration: