(13)

Hannah 6: Kirje

audiobook & e-book


Romantiikkaa ja draamaa 1800-luvun vuonomaisemissa

Olan harha-askeleen seuraukset osoittautuvat vielĂ€ vakavammiksi kuin hĂ€n oli osannut pelĂ€tĂ€. Miehen ollessa tunturissa metsĂ€stĂ€mĂ€ssĂ€ Åshild löytÀÀ Ninalta tulleen kirjeen – ja lukee sen. Petoksen aiheuttama jĂ€rkytys on niin voimakas, ettei hĂ€n kerta kaikkiaan tiedĂ€, miten pÀÀstĂ€ siitĂ€ yli.

Kun Ola palaa tunturista, Rudningenissa odottaa katkera ja lohduton Åshild. Pelastaakseen avioliittonsa Ola matkustaa Kristianiaan selvittĂ€mÀÀn vĂ€linsĂ€ Ninan kanssa. Mutta siitĂ€ tapaamisesta tuleekin hyvin erilainen kuin hĂ€n oli kuvitellut.

Historiallinen, jÀttimÀisen menestyksen Pohjoismaissa saanut kirjasarja. Norjan kauniissa vuoristossa elÀvÀ Hannah on omanarvontuntoinen ja voimakasluonteinen nainen, joka kamppailee löytÀÀkseen elÀmÀÀnsÀ onnen. VÀrikÀs sukusaaga on tÀynnÀ jÀnnitystÀ, rakkautta ja intohimoa.

Hannah-sarja lumoaa, varsinkin ne lukijat, jotka ovat pitÀneet kirjoista kuten Bridgerton tai Tuulen viemÀÀ tai kirjailijoista kuten Kaari Utrio, Laila Hirvisaari tai Jane Austen.


Narrator: Annika PoijÀrvi
Duration: