(2)

Havets hemmelighed

audiobook & e-book


Da en gruppe mÊnd pludselig rÄber op ved kysten, skynder Rebekka og Alvilde sig ned for at se, hvad der er sket. Til deres rÊdsel ser de mÊndene hive et oplÞst lig i land. Rebekka genkender straks den afdÞde, men hvordan er han endt i vandet, og hvem stÄr bag?

Tilbage pÄ ElvelÞkken er Rebekka plaget af dystre tanker. De mystiske hÊndelser, der i den seneste tid har rystet gÄrden, er kun blevet mere uhyggelige. Kan den dÞdes skÊbne vÊre forbundet med de mÊrkelige tegn og ulykker, der har kastet en skygge over hendes hjem? Og hvad gemmer ElvelÞkkens have pÄ?

I Kristiania fĂžler Tobias sig forrĂ„dt af Rebekka og kĂŠmper med sin usikkerhed. Har hun virkelig valgt Ivar frem for ham, som Rigmor pĂ„stĂ„r? Selvom han tvivler pĂ„ Rigmors motiver, er der noget, der nager ham – men hvorfor skulle Rigmor lyve? Midt i kaosset er lille Olette et uventet lyspunkt i Tobias’ liv, men han er lykkeligt uvidende om, hvilke konsekvenser den lille pige allerede har haft for ham 


'Havets hemmelighed' er tiende bind i Kaja Nylunds debutserie 'Rebekka'. Serien foregĂ„r i Nordnorge i 1880’erne, og med sin uimodstĂ„elige blanding af tab, jalousi, drama og stor kĂŠrlighed har den vundet lĂŠsernes hjerter over hele Norge.