(0)

Hi havia una vegada a Hollywood

E-book


L'esperada primera novel·la de Quentin Tarantino, basada en la seva pel·lícula guardonada amb un Oscar, és sorprenent, divertida, deliciosa i brutal a parts iguals.

En Rick Dalton, un actor televisiu en hores baixes que ofega les penes en l'alcohol, i en Cliff Booth, el seu doble en escenes d'acciĂł, sĂłn els antiherois d'aquesta noveƀla que va molt mĂ©s enllĂ  del final que vam veure al cinema. PerquĂš Hi havia una vegada a Hollywood Ă©s el sorprenent debut de Quentin Tarantino en la ficciĂł literĂ ria. Tots els nous personatges, escenes i subtrames que ens ofereix aquĂ­ –amb diĂ legs i descripcions marca de la casa–, no nomĂ©s expandeixen l'univers fĂ­lmic de l'autor, sinĂł que serveixen tambĂ© per presentar-nos un narrador d'un talent excepcional. Quentin Tarantino Ă©s probablement el cineasta mĂ©s icĂČnic dels Ășltims trenta anys, un narrador espectacular que fins aquest moment havia abocat el seu talent al cinema perĂČ que ara enceta el camĂ­ com a novel·lista amb una obra sorprenent, hilarant, deliciosa i brutal a parts iguals.

RICK DALTON – Abans tenia la seva prĂČpia sĂšrie de televisiĂł, perĂČ ara en Rick Ă©s un actor acabat que nomĂ©s fa papers de dolent i ofega les penes amb whisky. Una trucada des de Roma decidirĂ  el seu destĂ­?

CLIFF BOOTH – És el doble d'en Rick i l'home mĂ©s infame en qualsevol platĂł de cinema, perquĂš corre el rumor que ha sortit impune d'un assassinat...

SHARON TATE – Va marxar de Texas per perseguir el seu somni de convertir-se en una estrella de cine i el va fer realitat. Ara la Sharon passa els dies de glĂČria a Cielo Drive, a Hollywood Hills.

CHARLES MANSON – L'exconvicte tĂ© una colla de hippies penjats convençuts que Ă©s el seu lĂ­der espiritual, perĂČ ell ho donaria tot per ser una estrella del rock.

HOLLYWOOD 1969. HO HAURIES D'HAVER VIST

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.