(0)

Hingsten Flammes dyst

E-book


Steve har altid ønsket, at Flamme skulle dyste i en konkurrence mod andre heste. Han ved, at Flamme er en helt speciel hest, og at han ville have en god chance for at vinde. Da der en dag kommer to fremmede ind i den hemmelige dal pü øen Azul, für Steve chancen for at fü Flamme med i et vÌddeløb mod verdens hurtigste vÌddeløbsheste. Men hvordan vil Flamme klare sig uden for sin velkendte dal?

Walter Farleys trilogi "De glemte hestes ø" fortÌller om den hemmelige dal pü den caribiske ø Azul, hvor hestene lever frit blandt hinanden. Drengen Steve Duncan og hans ven arkÌologen Pitch finder her en sÌrlig hingst, som de kalder Flamme. Bøgerne fortÌller om deres eventyr sammen og kan büde lÌses i forlÌngelse af hinanden og hver for sig.

Walter Lorimer Farley (1915-1989) var en amerikansk forfatter, der skrev en lang rÌkke hestebøger til børn og unge. Walter Farley er sÌrligt kendt for sin klassiske serie "Den sorte hingst" om drengen Alec og hans venskab med den sorte hingst. Efter Walter Farleys død skrev hans søn Steven desuden en rÌkke bøger i serien.