(2)

Holdt i et jerngreb

audiobook & e-book


TĂŠnk at skulle dĂž for at blive synlig og virkelig
 SĂ„ elegant som en elg i Systembolaget! Siv Dahlin er den nĂŠvenyttige lĂžsarbejder og fritidsdetektiv fra Dalarna.

I Holdt i et jerngreb mĂžder vi Siv, mens hun er helt nede og vende. Hendes svensk-rĂžde trĂŠhus er ved at falde sammen, el-forsyningen svigter, og der er langt mellem handy-mĂŠndene.

Uden penge tvinges Siv til at tage sort arbejde pĂ„ en skummel herregĂ„rd, hvor hun gĂ„r til hĂ„nde mellem underbetalte tallerkenvaskere, en selvhjĂŠlpsgruppe for eks-alkoholikere, en krystalhealer og hans apostle og – ikke at forglemme – en godsejerfamilie, der har hentet sin formue op af de kilometerdybe minegange. Oven i det hele ankommer et filmhold, der skal skyde en dogmeagtig spĂŠndingsfilm.

Under filmoptagelserne dukker liget af en kvinde op, dÞd under mystiske omstÊndigheder. En storm har afskÄret al forbindelse til omverdenen, og Siv mÄ forlade sig pÄ sin retfÊrdighedssans, sine instinkter og pÄ en naiv nysgerrighed, hvis alt skal frem i lyset


"Fjernt fra de svenske mainstreamkrimier er Trosell, og bogen her et interessant og afvekslende bekendtskab med anderledes miljÞ, stil og hovedperson. Historien fortÊlles lidt kompliceret, men med bÄde spÊnding og humor samt en overraskende slutning." Per Drustrup Larsen, lektÞr.


Narrator: Githa Lehrmann
Duration: