(2)

Holms mad

E-book


Claus Holms mest personlige kogebog til dato, hvor man fÄr opskrifterne pÄ den skÞnne hverdags- og gÊstemad, der har vÊret med til at gÞre ham kendt og elsket pÄ tv.

Stjernekokken Claus Holm har ikke bare et kÊmpestort publikum pÄ tv, men ogsÄ tusindvis af trofaste fÞlgere pÄ de sociale medier. Med Holms mad fÄr lÊsernes egen mad nu ogsÄ mere smag. Bogen byder pÄ 88 fantastiske opskrifter, der spÊnder lige fra hurtige retter som fynske hotdogs til de lidt mere avancerede som flamberet oksemÞrbrad. Det hele er formidlet med Claus Holms helt sÊrlige begejstring, der giver en lyst og ikke mindst inspiration til at lave den ene lÊkre ret efter den anden.

I bogen bliver man for fÞrste gang inviteret inden for i Holms eget madvÊrksted hjemme pÄ Sydfyn, der hvor ideerne til hans mad opstÄr. Bogen er en rejse gennem alle Holms bedste personlige retter, som han har lavet gennem et langt kokkeliv. Desuden fÄr man hans overvejelser omkring sin mad og mÄltiderne, der alle tager udgangspunkt i fire prÊmisser for den bedste mÄde at skabe det gode mÄltid pÄ:

1. Smag og duft skal vĂŠre i top

2. SÊsonens rÄvarer skal i spil

3. Visuelt skal det ogsÄ spille

4. Rester skal kunne bruges i en ret dagen efter

Bogen Äbner ogsÄ en dÞr ind til Holms eget kÞkkenbibliotek med opskrifter pÄ sovse, mayonnaiser, fonder, tips og tricks til hverdagen. Og sÄ mÞder man nogle af Holms egne madhelte som fx Per HallundbÊk fra Falsled Kro, pizzakongen Gorm Wisweh og kokkekoryfÊet SÞren Gericke, der hver bidrager med en opskrift.