(1196)

Hulluja satuja

audiobook & e-book


KaikenikÀisille kreisihuumorin ystÀville!

Komiikan mestarit vauhdissa: pÀhkÀhulluissa saduissa seikkailevat mm. kauhuoravat, coolit bilekissat, toimelias Kakkakikkare sekÀ villit vauvat. Lukijana rakastettu ja palkittu Eero Ritala!

Oho mitÀ satuja!

RÀÀvittömÀt oravaveljekset Mauri ja Vesa joutuvat alkajaisiksi napit vastakkain pÀhkinöitÀ heittelevÀn pahismummon kanssa. Vauvojen salainen elÀmÀ taas aiheuttaa hÀmmennystÀ, kun tottelemattomat touhupeput Vuokko ja Keke riehuvat uutisstudiossa ja lentokoneen ohjaimissa. Samaan aikaan heidÀn ÀitinsÀ kahvittelevat.

Kakkakikkare taas ei ole moksiskaan, kun hÀntÀ luullaan hammaslÀÀkÀriksi. (Pölyn)imuria potilaan suuhun vain, kyllÀ se sÀrky siitÀ lÀhtee ja maine on taattu!

Kirjan hulvattomat tarinat perustuvat Paula Norosen ja Minna KivelÀn alun perin RadioPlayssa ja Podplayssa esitettyihin ÀÀnisatuihin.

Hulluja satuja sai 2022 Storytelin Suuren ÀÀnikirjapalkinnon lasten- ja nuortenkirjojen kategoriassa. Raadin perusteluista:

”Hullut sadut yhdistĂ€vĂ€t koko perheen nauramaan yhdessĂ€, mutta hahmot ja aikuisten kĂ€sittĂ€mĂ€tön maailma jÀÀvĂ€t pyörimÀÀn alitajuntaan. Ă„Ă€nikirja auttaa nĂ€kemÀÀn omia mahdollisuuksia maailmassa ilon kautta. Eero Ritalan heittĂ€ytyminen ja elĂ€ytyminen eri hahmoihin on esimerkillistĂ€.”

Suosittu lastenkirjailija Paula Noronen tunnetaan myös monista hauskoista radio- ja televisio-ohjelmista. HÀnen ensimmÀinen aikuisten kirjansa Tarja Kulho, RÀkkÀrimarketin kassa julkaistiin kevÀÀllÀ 2020. Rakastettu nÀyttelijÀ ja koomikko Minna KivelÀ on tuttu mm. roolistaan KÀtevÀ emÀntÀ -sarjassa. Aiju Salminen on HelsingissÀ asuva kuvittaja ja sarjakuvapiirtÀjÀ. HÀnen rouhean humoristiset kuvituksensa sopivat mainiosti Hulluihin satuihin.


Narrator: Eero Ritala
Duration: