(26)

Hvad hun ikke ved - 10

audiobook & e-book


For 14 Är siden blev Clarissa Smalls kidnappet pÄ fÞdegangen, da hun blot var et par timer gammel. Hendes mor ledte desperat efter hende i alle Ärene, men forgÊves.

Nu bliver den 14-Ärige pige pludselig fundet i sumpene i det centrale Florida, slemt forslÄet og forvirret. Hendes familie, og isÊr hendes mor, er lykkelig og lettet. Indtil det gÄr op for dem, at Clarissa nÊgter at tale med nogen. Hun vil heller ikke fortÊlle politiet, hvad hun har oplevet.

Da en anden lille pige bliver kidnappet fra samme hospital og pÄ samme mÄde, mistÊnker politiet, at det er samme kidnapper. Pludselig er tiden afgÞrende for at fÄ Clarissa til at svare pÄ de mange spÞrgsmÄl, der hober sig op: Hvor var hun i fjorten Är? Hvem tog hende? Hvorfor vil hun ikke fortÊlle dem, hvem hendes kidnapper er?

FBI henter den tidligere profiler Eva Rae Thomas, der kender pigens mor, ind for at hjĂŠlpe. Samtidig er Eva Raes sĂžster for nylig vendt tilbage efter at vĂŠre blevet kidnappet for 35 Ă„r siden.

HVAD HUN IKKE VED er tiende bog i serien om den tidligere FBI-agent og profiler Eva Rae Thomas, der hjélper politiet – selvom hendes egen familie kan komme i alvorlig fare.

Serien er skrevet af den danske forfatter Therese Philipsen, der nu bor i Florida og er bestsellerforfatter med flere millioner solgte eksemplarer. Hun har skrevet over 70 bĂžger som sit alter ego Willow Rose.

Flere af hendes bÞger har nÄet top-10 over ALLE bÞger pÄ Amazon i USA, Storbritannien og Canada.

Hendes fans kalder hende The Queen of Scream, fordi hendes bÞger er sÄ neglebidende spÊndende og har twist, man ikke ser komme.


Narrator: Maj Johansen
Duration: