(0)

I tidevandszonen

E-book


"Hun havde det fint. Det var det fÞrste, jeg sÄ. Hun lÄ fladt pÄ ryggen i ambulancens hule under et af de der vaffelmÞnstrede tÊpper, og hun havde mudder i ansigtet, og der stak slanger ud fra under tÊppet, og en bippende skÊrm, der lignede en gammel computermodel, stod parkeret mellem hendes fÞdder som en lille hund, og hun var meget bleg, og hendes ansigt var underligt hÊvet under en iltmaske, men hun havde det fint."

En helt almindelig formiddag bliver Adam kontaktet af sin 15-Ă„rige datters skole. Der er sket et uheld. Miriam faldt om og stoppede med at trĂŠkke vĂŠret grundet en allergisk reaktion – selvom hun ikke ellers er allergisk. Nu tager familien hul pĂ„ en ny virkelighed, hvor ens bĂžrn kan falde om nĂ„r som helst, og hvor de skal forsĂžge at udholde en hverdag, der ligger som en tynd skal over den lurende katastrofe.

Sarah Moss blev uddannet pÄ Oxford universitet og underviser i Þjeblikket i creative writing pÄ Warwick universitet. Hun har udgivet seks romaner, og hendes vÊrker er tre gange blevet nomineret til Wellcome Book Prize.

I Tidevandszonen er Sarah Moss’ fĂžrste udgivelse pĂ„ dansk.