(2)

Ild og vand - erotiske noveller

audiobook & e-book


Smedjen lÄ ude i skoven ved en lille og mÞrk sÞ, langt fra anden bebyggelse. Jenny var faret vild pÄ trods af kort og gode rÄd, men ved hjÊlp af en bonde, som boede i nÊrheden, havde hun endelig fundet frem.

Hun skulle skrive en artikel om den gamle smedje til lokalavisen og glÊdede sig over, at den stadig eksisterede. Hun bankede pÄ dÞren. Han stod med bar overkrop, bortset fra et skindforklÊde, da han varmede et stykke jern op, som antog en lyserÞd glÞd, for sÄ at banke det pÄ ambolten.

Hun sÄ ham, svedig, tilsodet, slank med senede arme, men stÊrk. Hun sÄ ilden og stÄlet, ildstedet og hammeren. Hun fornemmede duften af rÞg og brÊndt metal stikke i nÊsen, og hun nÞd det. SÄ maskulin, sÄ kraftfuld. Jenny blev varm i hele kroppen. Hans tonede og stÊrke overkrop var svedig og sort af sod, og pludselig vidste hun, at hun aldrig havde set sÄ uimodstÄelig og attraktiv en mand i hele sit liv.

Han spurgte, om hun havde lyst til en dukkert i sĂžen udenfor. Ja, lyst havde hun virkelig! Han gik nĂžgen ud i vandet. Hun fulgte efter.

LÊs ogsÄ Tyv pÄ flugt og Den Pompejanske skÞge.

Siden 1984 har Cupido hver mÄned udgivet et magasin sprÊngfyldt med sexede historier og oplysende artikler med nyttig viden om seksualitet og nydelse uden fordÞmmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er reprÊsenterede. LÊserne selv har skrevet novellerne bragt i magasinet, og de vil med garanti give dig rÞde kinder. Hverdagens sexliv er alt andet end ordinÊrt, nÄr Cupidos lÊsere tager det under kyndig behandling og leverer historier fyldt med glÊde, legesyghed og nydelse.


Narrator: Julie Able
Duration: