(0)

Indekat

E-book


Indekat kender hvert eneste sted,

hvor den kan kigge ud og fĂžlge med.

Den trasker. Den tĂŠnker.

Den lĂŠnges og lurer.

Ser verden gennem sĂŠre figurer.

Indekat er og bliver en indekat. Den vandrer fra rum til rum, fra vindue til vindue og ser alting i smÄ bidder. Indtil det gÄr op for den, at verden er mere, end det man ser gennem en rude. En bog fuld af overraskelser til nysgerrige, legesyge og fantasifulde lÊsere.

Indekat opmuntrer lÊseren til at tÊnke fantasifuldt. Bogen aktiverer bÞrnenes fantasi, observation og perception. I bogen fÞlger lÊseren med i, hvordan kattens forestillingsevne vokser efterhÄnden som den udforsker huset, og lÊseren vil blive inspireret til at lave sin egen fantasirejse. Bogen giver ogsÄ anledning til, at lÊseren gÄr pÄ jagt i de mange detaljer. BÄde dekorationerne i de forskellige rum, men ogsÄ de forskellige dyr, der kommer til syne gennem bogen. Bogen er velegnet til hÞjtlÊsning pÄ grund af sin rytmiske fortÊlling.

Indekat er en bog fuld af overraskelser til nysgerrige, legesyge og fantasifulde lĂŠsere. Bogen er skrevet af Brendan Wenzel og oversat til dansk af Marianne Randel SĂžndergaard og Lisette Agerbo Holm.