(0)

Inger Merete Nordentoft

audiobook


Er I klar til at høre om en virkelig badass lady?

Inger Merete Nordentoft var Ên af de mest fremtrÌdende kvinder i Danmark mellem 1930 og 1960. Hun var ligeretsforkÌmper, politiker, skoleinspektør - og meget andet. Hun holdt stÌdigt fast i retten til at leve sit liv, som hun ville det, og ikke som samfundet forventede, bl.a. med ordene: "Det er ethvert voksent menneskes ret at leve sit liv efter sin overbevisning."

Det er vise ord, som vi stadig skal huske den dag i dag.

Velkommen til en historiepodcast om historie og arkĂŚologi. Lyt med, nĂĽr vi tager et nyt emne under kĂŚrlig behandling. VĂŚrterne er kultur- og socialhistorikeren Katrine og arkĂŚologen Marie, der tilsammen danner en dynamisk fortĂŚllerduo, som elsker at have det sjovt med historien.

Cover illustration: Arthur Balitskii/Shutterstock

Marie Brinch er uddannet cand.mag. i forhistorisk arkÌologi fra Københavns Universitet og har arbejdet for blandt andet Nationalmuseet og Museum Lolland-Falster.

Katrine Stegmann er uddannet cand.mag. i kultur- og socialhistorie samt skuespil- og manuskriptforfatter fra Syddansk Universitet og har arbejdet for blandt andet Odense Bunkermuseum og Glud Museum i Østjylland.

Sammen har de skabt Katrine og Maries Historiepodcast.