(0)

Ja no necessito ser real

E-book


Ja no necessito ser real Ă©s el llibre de la Haru i Ă©s una volta al mĂłn. És una histĂČria que parla del fil que ens uneix a totes i a tots, entre nosaltres i amb la vida.

DesprĂ©s d'escriure Haru i Magƍkoro, Flavia Company va comprendre que havia acabat aquell llarg llibre de molts tĂ­tols que havia anat publicant des que va escriure el primer, Querida NĂ©lida, als disset anys. Un llibre llarg i Ășnic que comença i acaba amb una carta. Convençuda des de sempre que la literatura Ă©s un viatge sense retorn, va entendre que, igual que la terrissera es confon amb el fang i l'arquera amb l'arc i la fletxa, ella havia creuat a l'altra banda de la literatura i s'havia convertit en ficciĂł. En un acte de coherĂšncia amb aquest canvi de perspectiva, va omplir una motxilla amb l'imprescindible i se'n va anar de viatge, fet que va originar el que potser sigui un dels principals i Ășltims testimonis d'una volta al mĂłn dels nostres dies. MĂ©s tard, seria la Haru qui s'encarregaria d'escriure aquesta histĂČria, una histĂČria que arriba en el moment en quĂš la Flavia ja no necessita ser real.

Desprendre's del nom, qĂŒestionar l'autoria, convertir la ficciĂł en realitat i la realitat en ficciĂł. Esborrar les fronteres. AlquĂ­mia.