(76)

Kaikki tuoksuu lumelta

audiobook & e-book


Haluan tuoda sinut sisÀÀn tarinaan sillÀ hetkellÀ, kun kaikki tuoksuu lumelta.

Saara Cantellista olemme saaneet pehmeÀ-ÀÀnisen, terÀvÀkatseisen kertojan, joka tavoittaa erityisen hyvin eri sukupolvien tunnistettavat ÀÀnet.

Aistivoimainen tarina sukupolvien ketjusta.

Kun Kerttu Kataja valmistuu Taideakatemiasta kurssinsa lahjakkaimpana, tulevaisuus aukeaa edessÀ hohtavana kuin vastasatanut lumi: hÀnelle on myönnetty harvinainen työskentelyapuraha ja ateljeepaikka Pariisissa.

HÀnen tyttÀrensÀ Tuija puolestaan jÀttÀÀ parikymppisenÀ yliopisto-opinnot ja muuttaa maaseudulle. Ekologisessa yhteisössÀ on tarkoitus irrottautua kerskakulutuksesta ja elÀÀ omavaraisesti.

Tuijan tytÀr Olivia, vastavalmistunut nÀyttelijÀ, kertoo ÀitinsÀ ja ÀidinÀitinsÀ tarinaa omalle lapselleen. Menneet polut on tunnettava, jotta osaisi suunnistaa tulevassa. VÀlillÀ Olivia kuitenkin pelkÀÀ eksyvÀnsÀ liian syvÀlle sukupuiden sekaan, joutuvansa metsÀnpeittoon kuten ÀitinsÀkin aikoinaan.

Saara Cantellin esikoisromaani Kesken jÀÀneet hetket (2020) sai runolliseksi myös lukijat ja kriitikot.

”ElokuvantekijĂ€n kuvaukselliset otot ja rytmitys ovat kohdallaan. Erityisen kauniit kielikuvat jÀÀvĂ€t makuina mieleen.”

– Kaleva

”Yksi kauneimmista kirjoista, jonka olen vĂ€hÀÀn aikaan lukenut” – tassakaupungissatuuleeaina.blogspot.com

”En malttanut hetkeĂ€kÀÀn olla lukematta tai kuuntelematta tĂ€tĂ€. Niin koukuttavia ’kesken jÀÀneitĂ€ hetkiÀ’ ja ÀÀrimmĂ€isen kaunista kieltĂ€.”

– @kriselda

”Elokuvaohjaaja lumoaa esikoisromaanillaan.”

– ESS

Saara Cantell (s. 1968) on elokuvaohjaaja ja kÀsikirjoittaja, jonka suosittuja elokuvia on palkittu niin kotimaassa kuin kansainvÀlisestikin. HÀnen esikoisromaaninsa Kesken jÀÀneet hetket (2020) vakuutti niin lukijat kuin kriitikotkin.


Narrator: Meri Nenonen
Duration: