(2)

Klar besked om overgangsalder

audiobook & e-book


Overgangsalderen er den epoke, hvor kvinder gür fra den fase af livet, hvor de kan fü børn, til en ny og ukendt fase. En fase med nye udfordringer, hvor kvinder har mulighed for at udvikle større indre sikkerhed, modenhed og livsglÌde.

Her får du klar besked om, hvornår og hvorfor menopausen indtræder. Om hvilke fysiske, psykiske og hormonelle forandringer mange kvinder oplever, samt en gennemgang af de mest almindelige følgevirkninger – knogleskørhed, hede- og svedeture og søvnløshed.

Birgit Petersson gennemgür og vurderer de forskellige behandlingsformer og ikke mindst, hvordan man som kvinde kan forebygge følgevirkningerne af menopausen.

Bogen afsluttes med et minileksikon om kvindens krop.

Alt i alt en grundig information om, hvordan du kommer igennem klimakteriet sĂĽ problemfrit som muligt, og om du skal vĂŚlge behandling eller ej.

"Klar besked om overgangsalder" gør det muligt at trÌffe en beslutning pü et kvalificeret grundlag.

Birgit Petersson er speciallÌge i psykiatri og lektor i medicinsk kvindeforskning ved Institut for Folkesundhed pü Københavns Universitet. Hun har i en mange ür besvaret spørgsmül om kvinders sundhed i ALT for damerne og har desuden udgivet en lang rÌkke bøger om emnet.


Narrator: Anne-Mette Johansen
Duration: