(30)

Konsten att leva

audiobook


Året Ă€r 1944. Med ljudet av fallande bomber i bakgrunden möts tvĂ„ frĂ€mlingar bland ruinerna i en förfallen toskansk villa. Ulysses Temper Ă€r en ung brittisk soldat som tjĂ€nstgör i Italien. Evelyn Skinner Ă€r en medelĂ„lders konsthistoriker 
 och möjligen spion. Hon har rest till Italien för att försöka rĂ€dda konstverk frĂ„n krigets spillror och för att Ă„teruppleva sedan lĂ€nge bortglömda minnen frĂ„n sin egen ungdom.

Evelyns tankar om livet och konsten planterar ett frö i Ulysses som kommer att forma hans liv under de kommande fyra decennierna. NĂ€r Ulysses Ă„tervĂ€nder till sin tillvaro i London – bland excentriker och fyllbultar – bĂ€r han med sig sin tid i Italien. DĂ„ ett ovĂ€ntat arv kallar honom tillbaka dit dĂ€r allting började, vet Ulysses bĂ€ttre Ă€n att fresta ödet, och han beslutar sig för att Ă„terigen resa till de toskanska kullarna.

Med vacker prosa, extraordinÀr ömhet och en stor dos humor skapar Sarah Winman en gripande berÀttelse om oförglömliga individer. En hyllning till skönhet och kÀrlek i alla dess former.


Narrator: PhilomĂšne Grandin
Duration: