(1)

Kontorkoma

audiobook


"Kontorkoma" er en tankevÊkkende fortÊlling om det moderne arbejdsliv og en lettilgÊngelig hÄndbog i, hvordan du vÊrner om din hjerne og udnytter dine evner bedst muligt i en stÞjende verden.

NĂ„r vi fordyber os i arbejdet, lukker vi op for vores allerfineste tĂŠnkning – og vi bliver i stand til at levere kvalitet og arbejde effektivt.

Men fordybelsen er truet i en verden, hvor storrumskontorer og digital tilgĂŠngelighed kendetegner de fleste arbejdspladser. Resultatet er kontorkoma. En tilstand, hvor hjernens tĂŠnkekraft er nedsat pĂ„ grund af stĂžj og forstyrrelser. Ironisk nok er det de funktioner, vi er allermest afhĂŠngige af i arbejdet, som hjernen fĂžrst lukker ned for: Vi fĂ„r svĂŠrt ved at koncentrere os og vĂŠre kreative – og vi bliver stressede.

Heldigvis er der gode nyheder: Fordybelse er ikke sÄ svÊrt endda. Det krÊver hverken mindfulness-instruktÞrer eller fuld tilbagetrÊkning til de dybe svenske skove. Denne bog giver dig opskriften pÄ fordybelse i arbejdslivet.

Pia Hauge er uafhÊngig ledelsesrÄdgiver med sÊrlig viden om personlig performance og mental sundhed i en digital verden. Hun har en mangeÄrig baggrund som chefrÄdgiver i DR, hvor hun bl.a. stod i spidsen for talentprogrammet "DR Akademi" og eksperimentet "DR Hjernestarter", der skabte hjernevenlige rammer for kloge hoveder. Pia er uddannet cand.mag. i dansk og retorik, og hun har vÊret ekstern lektor pÄ KÞbenhavns Universitet. Derudover holder hun foredrag og rÄdgiver om fordybelse, hjernevenlig ledelse og storrumskontorer.


Narrator: Irene Manteufel
Duration: