(0)

Kun maailma keinahtaa radaltaan

audiobook & e-book


Villi romaani tÀynnÀ rakkautta, salaisuuksia ja lumoa

Kun maailma keinahtaa radaltaan on sisarusten vÀlisen kilpailuhengen, sukukirousten ja rakkaustarinoiden ketju. Se on monisyinen tarina yhden perheen menneisyydestÀ, osoitus siitÀ, ettÀ vain historiansa tuntemalla voi muuttaa tulevaisuutensa.

Fallin sisarukset elÀvÀt Pohjois-Kalifornian viiniseudulla. Vuosia sitten heidÀn isÀnsÀ katosi salaperÀisesti ja rikkoi perheen palasiksi. Nyt 12-vuotias Dizzy Fall nÀkee henkiolentoja ja toivoisi olevansa romanttisen kirjan pÀÀhenkilö. Miles Fall, 17, on komea Àlykkö ja koirakuiskaaja, joka haluaa epÀtoivoisesti löytÀÀ unelmiensa miehen. YhdeksÀntoistavuotias Wynton Fall vetÀÀ ihmisiÀ puoleensa ja on virtuoosimainen viulisti törmÀyskurssilla tÀhteyteen... ellei tuhoa sitÀ ennen itseÀÀn.

Arvoituksellinen sateenkaaritukkainen Cassidy keikauttaa Fallien maailman raiteiltaan. Onko hÀn enkeli? Pyhimys? Vai ihan tavallinen tyttö? Jollain tapaa hÀnellÀ on voima muuttaa heistÀ jokaista. Mutta ennen kuin selviÀÀ, kuka hÀn on, tapahtuu onnettomuus ja Fallin perhe rikkoutuu pahemmin kuin koskaan.

Jandy Nelson on San Franciscoon asettunut yhdysvaltalainen kirjailija. HÀnen aiemmat kirjansa I'll Give You the Sun ja The Sky Is Everywhere ovat sekÀ palkittuja teoksia ettÀ myyntimenestyksiÀ, ja molemmat ilmestyvÀt suomeksi vuonna 2026. Nelson rakastaa jokia, öisin kukkivia puita ja elokuvien katsomista perÀjÀlkeen.