(0)

La comunitat

E-book


Un domestic noir excepcional, fresc i brillant, amb els mateixos ingredients que van enganxar els lectors de La psicĂČloga.

Kastanjesvingen Ă©s un barri tranquil, de classe benestant, on mai no passa res. És el lloc perfecte per construir un projecte de famĂ­lia, el barri que la Rikke i l'Åsmund han triat per viure amb els seus fills, l'Emma i en Lukas. Viuen en una comunitat de quatre habitatges, harmoniosa, perfecta, on tots es coneixen i s'aprecien.

PerĂČ tot canvia quan el cos d'en JĂžrgen, un dels veĂŻns, apareix mort a casa seva. A mesura que la investigaciĂł policial va avançant i la pressiĂł dels mitjans de comunicaciĂł recau en els veĂŻns, es fa evident que tots tenien algun motiu per matar-lo, fins i tot la Rikke, que ben aviat s'adona que en realitat sap ben poc d'aquells que tĂ© a prop i dels secrets que amaguen.

DesprĂ©s de l'espectacular Ăšxit internacional de La psicĂČloga, Helene Flood ha escrit un thriller brillant que la consolida com una de les autores escandinaves de noveƀla negra mĂ©s importants del moment.

ELS TEUS RECORDS CANVIEN. LA VERITAT, NO.

«Amb ecos de fenĂČmens com La noia del tren o Perduda». El PeriĂłdico de Catalunya

«Un final inesperat». La Vanguardia

«Un thriller absorbent». La Voz de Galicia

«Un final brillant». En Femenino