(0)

La fi d'Europa

audiobook & e-book


A principis del segle XXI, BerlĂ­n es troba en mig d’una revoluciĂł apocalĂ­ptica contra el poder vigent, entre, per una banda, un grup d’alemanys vinculats a moviments antisistema que volen reactivar l’antiga RAF dels anys 70 disposats a atemptar contra una multinacional alemanya i, per l’altra, un grup de gallecs que volen aprofitar l’interĂšs mediĂ tic i reivindicar la seva posiciĂł davant d’una societat que els margina i els mantĂ© en la clandestinitat.

Aquesta novel·la d’humor negre i ironia sobre la globalitzaciĂł contraposa la mentalitat alemanya i la gallega, amb objectius diferents, tenint en compte el seu idealisme i la revoluciĂł. A mĂ©s a mĂ©s, ret homenatge a molts autors, ja que la revoluciĂł social la fan els poetes, invisibles i desesperançats. PerĂČ, malgrat els atacs, la multinacional alemanya Ă©s imbatible i Europa esdevĂ© un nou mĂłn on poden conviure poetes i revolucions, bones persones i poderosos estafadors. Vivim en una societat cosmopolita que va de mal en pitjor, per tant, ens sumem a la revoluciĂł?

Àngel Burgas (Figueres, 1965) Ă©s escriptor. Pertany al consell de redacciĂł de la revista "Faristol" especialitzada en literatura infantil i juvenil, i Ă©s un dels membres de "Libres al replĂ ", bloc especialitzat en LIJ. Compagina la literatura per adults amb la literatura per a joves. Ha obtingut guardons com ara el Premi MercĂš Rodoreda, el Folch i Torres, el Joaquim Ruyra o el Galera JĂłvenes Lectores. Ha fet cursos de narrativa creativa i ha impartit classes al mĂ ster de Foment de la lectura a la UB. Actualment Ă©s jurat del Premi MercĂš Rodoreda de Contes i Narracions, porta els clubs de lectura del Premi Crexells de l’Ateneu BarcelonĂšs. La seva darrera novel·la per a joves, "Noel et busca" (2012) ha obtingut el premi CrĂ­tica Serra d’Or 2013, ha estat seleccionat per a la llista d’honor de l’IBBY i com a finalista al Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil del Ministerio de Cultura espanyol.


Narrator: Arnau Puig
Duration: