(0)

La filla exemplar

E-book


El mestre del thriller psicolĂČgic torna amb una histĂČria increĂŻble sobre els vincles, la confiança i l'amor.

«Ara sé que la maldat s'amaga on menys t'ho esperes i que els llocs on et creies més segura poden ser els més perillosos».

AixĂČ Ă©s el que la Sophia va escriure al seu diari abans de desaparĂšixer, ja fa gairebĂ© un any. Des de llavors ningĂș no sap res d'ella, tot i que les proves apunten que es va suĂŻcidar llançant-se daltabaix d'un pont i que el fet estĂ  relacionat amb un vĂ­deo escabrĂłs que es va fer viral a l'institut. Els seus pares no s'ho volen creure: la Sophia no Ă©s la classe de filla que faria una cosa aixĂ­. Quan mesos mĂ©s tard el noi que va gravar el vĂ­deo apareix mort d'un cop de martell al cap, hi ha qui especula que potser la Sophia estĂ  viva i que la seva desapariciĂł forma part d'un pla que ella mateixa ha posat en marxa.

La Camila Jones, una celebritat del periodisme d'investigaciĂł que va decidir retirar-se quan estava en el seu moment de mĂ©s Ăšxit i traslladar-se amb el seu gos a una casa aĂŻllada, rep la inesperada visita d'un periodista local que vol que s'involucri en el cas. Tot i que al principi no tĂ© cap intenciĂł d'accedir-hi, quan s'assabenta que tot plegat estĂ  lligat a un fet del seu propi passat que no sap ningĂș, accepta la proposta i busca la veritat a qualsevol preu.

La filla exemplar Ă©s la nova i sorprenent novel·la de Federico Axat, el mestre del thriller psicolĂČgic, que explora els vincles familiars i com les expectatives dels pares sobre els fills poden convertir-se en un fosc mecanisme de manipulaciĂł.

El mestre del thriller psicolĂČgic torna amb una histĂČria increĂŻble sobre els vincles, la confiança i l'amor.