(0)

La mort i els cucs de seda

audiobook


Una dona arriba a la sala d’espera de la seva doctora amb tota la documentaciĂł mĂšdica perquĂš li doni el diagnĂČstic definitiu, perĂČ ja sap que s’estĂ  morint i que no hi tĂ© res a fer. Mentre espera, recorda tota la seva vida: la joventut, l’amor, l’amistat, els desenganys, els somnis, etc. Tots els records es converteixen en una reflexiĂł de la mort; un procĂ©s biolĂČgic pel qual tots hem de passar.

Els cucs de seda sĂłn el fil conductor del procĂ©s de la vida fins a arribar a la mort. MetafĂČricament, amb aquests cucs, la protagonista no nomĂ©s ens convida a acceptar la fi, sinĂł que descobreix que davant del fet d’haver de marxar, viure adquireix un nou sentit, mĂ©s valuĂłs. Hem de pensar en la mort i consumir-nos, o Ă©s millor gaudir de la vida fins a l’Ășltim moment i aprofitar al mĂ xim el que ens queda?

En aquesta novel·la, la mort dona sentit a la vida, ja que cada dia que vivim pot ser l’Ășltim. Si tinguĂ©ssim present que ens podem morir en qualsevol moment, valorarĂ­em mĂ©s cada instant i en gaudirĂ­em al mĂ xim.


Narrator: Sonia RomĂĄn

Duration: