(2)

La noia que va viure dues vegades (Millennium 6)

E-book


Tota gran histĂČria tĂ© un gran final.

La Lisbeth Salander estĂ  preparada per a la batalla final contra l'Ășnica persona que, tot i ser-li idĂšntica, li Ă©s del tot oposada: la seva germana Camila. Aquesta vegada, perĂČ, la Lisbeth prendrĂ  la iniciativa. S'alliberarĂ  del mal i el dolor de tota una vida.

Durant mesos, la Lisbeth s'ha estat acostant al seu objectiu: ha deixat enrere Estocolm, porta un pentinat nou i s'ha tret els piercings. Sembla una executiva mĂ©s, perĂČ les executives no amaguen una pistola sota l'americana, no sĂłn hackers expertes ni tenen cicatrius i tatuatges que els fan recordar que han sobreviscut a l'impossible.

En Mikael Blomkvist, d'altra banda, estĂ  investigant la mort d'un sense sostre de qui nomĂ©s se sap que ha mort mentre pronunciava el nom del ministre de Defensa del govern suec i que guardava el nĂșmero de telĂšfon del periodista a la butxaca. En Mikael necessitarĂ  l'ajuda de la Lisbeth, perĂČ per a ella el passat Ă©s una bomba a punt d'explotar.

L'Ășltima aventura de l'aclamada continuaciĂł de la sĂšrie Millennium de Stieg Larsson Ă©s una novel·la potentĂ­ssima que barreja escĂ ndols polĂ­tics i enigmes en les mĂ©s altes esferes de poder amb el desenllaç de la histĂČria d'un dels personatges mĂ©s fascinants de tots els temps.

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.