(0)

Lykke : Er der en vej til det gode liv?

E-book


Lykke – hvor og hvordan UndersĂžgelser viser, at vi danskere er de lykkeligste i verden, men samtidig stiger sygefravĂŠret pĂ„ landets arbejdspladser. Det samme gĂžr antallet af danskere pĂ„ nerve-, smerte- og sovemedicin, og stress og depressioner invaliderer flere og flere.

For ti Är siden tog 150.000 danskere lykkepiller. I dag har 300.000 mennesker i Danmark hver eneste dag brug for et lille stykke lykke. Det er noget, der ikke hÊnger sammen. Man siger, at enhver er sin egen lykkes smed, men er det nu ogsÄ rigtigt? Kan man definere, hvad lykke er, og findes der en universel opskrift pÄ, hvordan man bliver lykkelig?

Forfatteren forsĂžger i bogen ”Lykke – er der en vej til det gode liv?” at finde svarene pĂ„ de mange spĂžrgsmĂ„l. Via religionen, filosofien, psykologien og forskningen giver han sine bud pĂ„, hvad lykke er og nogle vĂŠrktĂžjer til, hvordan du kan opnĂ„ lykke. Det bliver gjort pĂ„ Thomas Milsteds sĂŠdvanlige uhĂžjtidelige facon, og det er bĂ„de underholdende og tankevĂŠkkende. Derudover har Johannes MĂžllehave skrevet bogens forord.