(1)

Maame

audiobook & e-book


MÞd Maddie Wright. Hele sit liv har hun fÄet at vide, hvem hun er. For sine ghanesiske forÊldre er hun Maame. Den, der tager sig af familien. Stand-in for sin mor, der er bortrejst i lange perioder ad gangen, og sygepasser for sin far, som har Parkinsons. Den, der sÞrger for husfreden og holder pÄ hemmeligheder.

Det er pÄ tide, at hun siger fra.

Da Maddie endelig fÄr chancen for at forlade hjemmet, er hun fast besluttet pÄ at blive den type kvinde, hun Þnsker at vÊre. En, der gÄr i knaldgult jakkesÊt, dater mÊnd, der bestemt ikke er pÄ hendes mors liste over potentielle ÊgtemÊnd, og kan sige fra over for sin lunefulde chef. En, der ikke prÞver at google sig til svaret pÄ alle livets smÄ og store spÞrgsmÄl.

Maddie kaster sig for fÞrste gang hovedkulds ud i det frie voksenliv, men da tragedien rammer, vendes hendes tilvÊrelse igen pÄ hovedet, og hun mÄ endnu en gang spÞrge sig selv, hvem den rigtige Maddie er, og hvilket liv hun Þnsker at leve.

MAAME er en universel roman om at vĂŠre menneske og finde sin plads og sige fra over for de forventninger, omgivelserne har til en. En uforglemmelig historie om at blive voksen og finde ud af, hvor man hĂžrer til.