(0)

Matant el temps

E-book


Onze relats que conformen una inspiradora histĂČria de creixement de la mĂ  d'una de les veus mĂ©s interessants de la literatura irlandesa actual.

Els onze relats que conformen Matant el temps, cadascun d'aquests en forma d'inspiradĂ­ssima histĂČria de creixement, porten el lector de Belfast a Londres en un viatge d'anada i tornada, mentre exploren quĂš significa fer-se gran: el dolor i l'angoixa, la tendresa i l'alegria, la mĂ gia fugissera dels primers moments que mai mĂ©s no tornaran. SĂłn histĂČries de primers amors, de despertar sexual i seducciĂł, perĂČ tambĂ© d'amistat, de la famĂ­lia i de la certesa de saber que ja no som el nen que vam ser una vegada.

Lucy Caldwell s'endinsa en la innocÚncia dels més petits, els dolors de l'adolescÚncia i el temor, sempre present, dels pares.

«Aquestes histĂČries sĂłn una imatge fidel dels problemes als quals han d'enfrontar-se les dones d'avui.» The Guardian

«Lucy Caldwell s'aproxima amb gran sensibilitat als personatges de la seva obra. En coneix els racons mĂ©s ocults del seu cor, i ens explica les seves histĂČries de manera versemblant i tendra». The Independent

«Matant el temps és un llibre vital, immensament humà i sincer.» The Irish Times

«Una veritable obra d'art que ens demostra que tots, tot i ser diferents, patim els mateixos problemes en el nostre camí cap a la vida adulta.» The Scotsman