(3)

Mimmit 2

E-book


ElÀmÀssÀ pitÀÀ ottaa riskejÀ, jos haluaa voittaa, eikÀ menestys tule ilmaiseksi.

Hortense suunnittelee vaatteita New Yorkissa ja haluaisi perustaa oman muotitalon -- ja saa pyrkimyksissÀÀn apua yllÀttÀvÀltÀ taholta. Gary konsertoi arvoituksellisen Calypson kanssa, jonka musikaalinen lahjakkuus kiehtoo Garya. Hortensen ja Garyn suhde nÀyttÀÀ ajautuvan karikkoon. Joséphine luennoi Pariisissa ja Zoé on huolissaan, sillÀ joku mies seurailee hÀnen ÀitiÀÀn, kÀy luennoilla mutta poistuu aina ennen esityksen loppua. Onko mies ystÀvÀ vai vihollinen? Mimmit menestyvÀt ja luovat omaa uraa. ElÀmÀssÀ pitÀÀ ottaa riskejÀ, jos haluaa voittaa. Mutta menestys ei tule ilmaiseksi.

Katherine Pancol syntyi vuonna 1954 Casablancassa, Marokossa. HÀn oli viisivuotias, kun hÀnen perheensÀ muutti Ranskaan. Pancol opiskeli kirjallisuutta ja työskenteli ranskan ja latinan opettajana sekÀ toimittajana muun muassa Paris Match- ja Cosmopolitan-lehdissÀ.

Pancolin esikoisromaani Moi d’abord ilmestyi vuonna 1979, ja sen jĂ€lkeen hĂ€neltĂ€ on julkaistu 18 teosta. Vahvoista ja persoonallisista naishahmoistaan tunnettu Pancol on yksi Ranskan myydyimmistĂ€ kirjailijoista, ja Suomessa hĂ€nen teoksiaan on myyty yli 100 000 kappaletta. Maaliskuussa 2021 ilmestynyt Parittelurituaaleja on Pancolin yhdeksĂ€s suomennettu romaani.