(0)

Nascuts per ser breus

E-book


I si l'Ășnica manera de controlar la sobrepoblaciĂł mundial fos llaurar suburbis sencers, habitants inclosos?

Al cel, un comptador indica que la poblaciĂł mundial estĂ  a punt d'arribar al seu lĂ­mit, els 10.000 milions. Tothom treballa de pressa perquĂš saben que el suburbi menys productiu serĂ  llaurat de dalt a baix. Tothom serĂ  anihilat.

L'Ășnica manera de fugir per sempre de la llaurada i deixar de ser un Breu Ă©s convertir-se en un Etern i entrar a Ciutat Eterna, on es pot perllongar la vida indefinidament injectant-te una cura.

En Hunter creu que ha trobat una escletxa per resistir les llaurades i infiltrar-se a la ciutat, tot destruint un sistema que els condemna a ser esclaus o adob.

Nascuts per ser Breus Ă©s una distopia que ens situa en una societat cruel perĂČ reconeixible. Una histĂČria coral on els personatges s'han d'enfrontar a dilemes morals que els posaran a prova. Podran canviar el mĂłn o els passarĂ  pel damunt?

Premi Joaquim Ruyra 2019

«Nascuts per ser Breus ens trasllada a un mĂłn despietat del qual, malgrat tot, no voldrĂ s escapar. Una histĂČria addictiva sobre una societat en la que no voldrĂ­em veure'ns reflectits». Laia Soler