(123)

Natsien nousu ja tuho

audiobook & e-book


Toista maailmansotaa on kuvattu enemmÀn kuin mitÀÀn muuta historian tapahtumaa. Tuhannet kirjat, artikkelit ja dokumenttielokuvat kertovat sodan kauhuista, taistelujen strategioista ja myös historian julmimman sodan sankareista. Silti historioitsijoilla on lukuisia kysymyksiÀ, joihin he yhÀ etsivÀt vastausta.

Vuosien kuluessa myös toiseen maailmansotaan liittyvÀt myytit nousevat otsikoihin kerta toisensa jÀlkeen. Kuoliko Hitler todella bunkkerissaan vai ehtikö hÀn paeta EtelÀ-Amerikkaan? Lojuuko holokaustin uhreilta varastettu kulta yhÀ jossain kaivoskuilussa ItÀ-Euroopassa? Ja mitkÀ seikat nostivat natsit valtaan, nostattivat juutalaisvihan ja loivat unelman Saksan suurvallasta?

TÀssÀ kirjassa etsimme vastauksia muun muassa nÀihin kysymyksiin. Mielenkiintoisia lukuhetkiÀ!

Maailman historia vie sinut henkeĂ€salpaavalle matkalle menneisyyteen. Nauti historian suurista tapahtumista ja palaa ajassa taaksepĂ€in – takaisin toisen maailmansodan eturintamaan, viikinkien ryöstöretkiin ja jumalia palvovien egyptilĂ€isten pariin. Maailman historia tarjoaa upeita artikkeleita jĂ€nnittĂ€vistĂ€ ja dramaattisista menneisyyden tapahtumista.


Narrator: Jussi Puhakka
Duration: