(4)

No hi ha llum sota la neu

E-book


En un lloc oblidat, una muntanya guarda un antic secret. Quan no n'hi hagi prou amb el silenci de la neu per amagar-lo, ja no es podran aturar les morts. LA NOVA NOVEL·LA DE JORDI LLOBREGAT.

Un home despullat, amb les mans lligades i les parpelles cosides amb un filferro apareix submergit dins les aigĂŒes glaçades d'una piscina durant la construcciĂł de l'estaciĂł d'esquĂ­ Vall de Beau, al Pirineu. Es tracta de la infraestructura mĂ©s emblemĂ tica de la candidatura hispano-francesa als prĂČxims Jocs OlĂ­mpics d'Hivern.

La sotsinspectora Álex Serra i el tinent de policia francĂšs Jean Cassel seran els encarregats de la investigaciĂł. DesprĂ©s d'estar un temps apartada del cos a causa d'un greu incident en quĂš Serra va disparar a un company, els seus superiors l'envien a les muntanyes a investigar el cas. Serra va crĂ©ixer en un poblet de la zona, a l'altra banda de la vall. NingĂș coneix el lloc tan bĂ© com ella.

Quan torna, es troba tot allĂČ que pensava que havia deixat enrere: una muntanya despietada i un entorn opressiu dominat pels secrets i els records d'un passat que encara no ha superat. Ara, a mĂ©s, un assassĂ­ intel·ligent i implacable la posarĂ  a prova, ja que aquest serĂ  nomĂ©s el primer d'una sĂšrie de crims que tenen a veure amb una histĂČria que ha estat oculta durant dĂšcades. NomĂ©s qui la conegui podrĂ  resoldre el cas i atrapar el misteriĂłs criminal.

Mentrestant, estĂ  a punt de desencadenar-se la tempesta mĂ©s devastadora dels Ășltims vint anys.

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.



4.5

4 ratings

Rosa

3/14/2024

Meravellosa!! L he gaudit molt.