(1)

Noel et busca

audiobook & e-book


L’Enric ha patit un accident i es desperta a l’hospital amb el cos totalment adolorit i amb una amnĂšsia total. No recorda res d’abans de l’accident i tĂ© l’habitaciĂł vigilada per un policia. QuĂš devia passar? L’Ășnica visita que rep Ă©s la d’un noi que diu ser el seu company de pis. Es veu obligat a confiar-hi, tot i la seva desconfiança, i aquest nomĂ©s fa que dir-li que "Noel et busca". Qui Ă©s en Noel? I quina relaciĂł hi tĂ© amb ell? A partir de l’accident es desplega una trama delictiva i ell no tĂ© ganes de recordar la seva vida anterior. S’ha de retrobar a si mateix perĂČ tot el que l’envolta Ă©s un misteri. Li agradarĂ  el que anirĂ  descobrint?

Una histĂČria interessant que planteja la relaciĂł entre l’abans i el desprĂ©s i fa que acompanyem l’Enric a recordar i retrobar-se amb ell mateix, perĂČ, que potser tenia un passat fosc l’Enric? I ara tĂ© un present confĂłs... Un thriller impressionant que mantĂ© amb la intriga fins al final.

Àngel Burgas (Figueres, 1965) Ă©s escriptor. Pertany al consell de redacciĂł de la revista "Faristol" especialitzada en literatura infantil i juvenil, i Ă©s un dels membres de "Libres al replĂ ", bloc especialitzat en LIJ. Compagina la literatura per adults amb la literatura per a joves. Ha obtingut guardons com ara el Premi MercĂš Rodoreda, el Folch i Torres, el Joaquim Ruyra o el Galera JĂłvenes Lectores. Ha fet cursos de narrativa creativa i ha impartit classes al mĂ ster de Foment de la lectura a la UB. Actualment Ă©s jurat del Premi MercĂš Rodoreda de Contes i Narracions, porta els clubs de lectura del Premi Crexells de l’Ateneu BarcelonĂšs. La seva darrera novel·la per a joves, "Noel et busca" (2012) ha obtingut el premi CrĂ­tica Serra d’Or 2013, ha estat seleccionat per a la llista d’honor de l’IBBY i com a finalista al Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil del Ministerio de Cultura espanyol.


Narrator: Joel Valverde
Duration:

3.0

1 rating

Sophilady

11/4/2023

NarraciĂł una mica monĂłtona, talla algunes paraules, perĂČ Ă©s un llibre interessant i entretingut.